Latte Art
Σεμινάριο πρακτικής εξάσκησης για barista με εμπειρία, που κατέχουν τις βασικές τεχνικές για την παρασκευή αφρόγαλου. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά του γάλακτος και τις τεχνικές για την παρασκευή περίπλοκων και αυθεντικών σχεδίων στο φλιτζάνι.
Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες
Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα
Ύλη 1ης ημέρας: Τρόπος διόγκωσης του γάλακτος, Επίδειξη στην «καρδιά» και την «τουλίπα», Πρακτική εξάσκηση Ύλη 2ης ημέρας: Επίδειξη στη «Rosseta», Πρακτική εξάσκηση Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες barista, όσο και σε ιδιώτες.