Το Εκπαιδευτικό Κέντρο
Η ποιότητα βρίσκεται στο κέντρο της εταιρικής φιλοσοφίας, ενισχύεται από την εμπειρία 150 χρόνων και ακόμα και σήμερα αυτή η θεμελιώδης αξία εμπνέει κάθε νέα στρατηγική που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.
Ποιότητα, που επιδιώκουμε και επιτυγχάνουμε σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και μέχρι να σερβιριστεί ένα φλιτζάνι εσπρέσσο Saquella στον πελάτη. Για αυτό το λόγο ιδρύσαμε την Ακαδημία, ένα μικρό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στον εσπρέσσο. Διοργανώνουμε σεμινάρια με τη συμμετοχή επαγγελματιών barista, άλλα και καταναλωτών που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον εσπρέσσο.
Με αυτό τον τρόπο η παράδοση και η εμπειρία, αλλά και όλες οι νέες τάσεις μεταλαμπαδεύονται σε όποιον επιθυμεί να παρασκευάσει και να σερβίρει ροφήματα με βάση τον εσπρέσσο, αγγίζοντας κάθε φορά την τελειότητα.
Τα Σεμινάρια
Στοχεύουν σε ανθρώπους, που θέλουν να αριστεύσουν, να διακριθούν ως επαγγελματίες barista και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κόσμο του καφέ.
Βασικό Σεμινάριο
Εισαγωγικό σεμινάριο πάνω στις βασικές δεξιότητες, που κάθε barista πρέπει να αποκτήσει στο ξεκίνημα τις καριέρας του. Κατάλληλο για αρχάριους με μικρή ή καθόλου εμπειρία.
Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες
Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα
Μάθετε περισσότερα
Latte Art
Σεμινάριο πρακτικής εξάσκησης για barista με εμπειρία, που κατέχουν τις βασικές τεχνικές για την παρασκευή αφρόγαλου. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά του γάλακτος και τις τεχνικές για την παρασκευή περίπλοκων και αυθεντικών σχεδίων στο φλιτζάνι.
Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες
Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα
Μάθετε περισσότερα
Συνταγές Saquella
Το σεμινάριο βασίζεται σε συνταγές, που αναπτύξαμε στον Saquella με βάση τον αυθεντικό εσπρέσσο, όπου προσθέσαμε δημιουργικότητα και γνώση. Οι ιδανικές συνταγές για να μετατρέψετε το διάλειμμα για καφέ σε μία γευστική εμπειρία.
Διάρκεια: διαφοροποιείται ανάλογα με τα ροφήματα, που θα επιλέξει ο πελάτη
Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα